Kuntavaalit 2017

Helsingin tulee kehittyä elävänä suurkaupunkina, joka on kestävän kehityksen ja kaupunkikulttuurin edelläkävijä. Helsingissä kaupunginvaltuusto päättää asukkaiden asioista. Koulut, varhaiskasvatus, rakentaminen, kirjastot, pyörätiet ja julkinen liikenne vaikuttavat merkittävästi helsinkiläisten elämään ja äänestäjät päättävät mihin suuntaan kaupunkiamme viedään.

Reilussa ja rohkeassa Helsingissä, jonka eteen haluaisin valtuutettuna tehdä töitä, on maailman paras koulu ja varhaiskasvatus, ollaan edelläkävijöitä paperittomien ja pakolaisten vastaanottamisessa, monipuolisen kulttuurin ja taiteen tarjonnassa sekä hoidetaan kämpät kaikille. Unelmakaupunkini on täynnä kivijalkaliikkeitä, ravintoloita ja kahviloita. Siellä on helppo liikkua julkisilla ja pyörällä, se tarjoaa viihtyisiä kohtaamispaikkoja ilman ostovelvollisuutta sekä pitää huolta luonnostaan ja lukuisista viheralueistaan.

Kuntavaalit järjestetään sunnuntaina 9.4.2017. Ennakkoäänestys kotimaassa on 29.3.-4.4. ja ennakkoäänestys ulkomailla 29.3.-1.4.

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0
Vasemmistonuorten Palestiina-solidaarisuuskampanja